Rybí hody

Pro velký úspěch prvních Rybích hodů jsme se rozhodli tuto akci zařadit mezi ty pravidelné. Na další hody se tedy můžete těšit už 18. 9. a potrvají klasicky po celý víkend, až do 20. 9. 

Začínáme standardně v pátek od 17:00.  

Na tento víkend doporučujeme rezervace stolu na čísle: +420 720 300 400

Menu

PŘEDKRMY / K PIVU:

  • Rybí karbanátky naložené ve sladkokyselém nálevu, rozpečený chléb
  • Pečenáče z kapra s nakládanou zeleninou, rozpečený chléb
  • Losos Gravlax v suché marinádě, dip z francouzské hořčice, medu a kopru, bylinková bageta
  • Kapří hranolky s citrónovou majonézou

POLÉVKA:

  • Krém z lososa s citrónovým olejem

RYBY V CELKU:

  • Makrela na tyči
  • Pstruh připravovaný pomalým kouřem
  • Pražma královská
  • Kambala velká

DOPLŇKY:

  • Rozpečený krajíc chleba
  • Rozpečená bylinková bageta
  • Zelenina na grilu
  • Grilovaný brambor s bylinkovým dipem
  • Krémové pórkové krupoto
  • Přílohový salát
  • Hranolky
  • Citrónová majonéza
  • Bylinkový dip

HLAVNÍ CHODY:

  • Candát s krémovým pórkovým krupotem
  • Fish and chips s citrónovou majonézou
  • Smažený kapr s bramborovým salátem
  • Prkno smažených ryb pro dva s hranolkami, citrónovou majonézou a bylinkovým dipem (kapří hranolky, treska, kalamáry)
  • Filet z lososa, domácí noky se špenátem, smetanou a parmazánem
  • Rukolový salát s lososem, paprikou a parmazánem, bylinková bageta, citrónový dresing

DEZERTY:

  • Panna cotta s mangovým chutney
  • Čokoládový fondán s karamelovou zmrzlinou