Rybí hody
Pro velký úspěch prvních Rybích hodů jsme se rozhodli tuto akci zařadit mezi ty pravidelné. Na další hody se tedy můžete těšit už 18. 9. a potrvají klasicky po celý víkend, až do 20. 9.
Začínáme standardně v pátek od 17:00.
Na tento víkend doporučujeme rezervace stolu na čísle: +420 720 300 400
Menu
PŘEDKRMY / K PIVU:
- Rybí karbanátky naložené ve sladkokyselém nálevu, rozpečený chléb
- Pečenáče z kapra s nakládanou zeleninou, rozpečený chléb
- Losos Gravlax v suché marinádě, dip z francouzské hořčice, medu a kopru, bylinková bageta
- Kapří hranolky s citrónovou majonézou
POLÉVKA:
- Krém z lososa s citrónovým olejem
RYBY V CELKU:
- Makrela na tyči
- Pstruh připravovaný pomalým kouřem
- Pražma královská
- Kambala velká
DOPLŇKY:
- Rozpečený krajíc chleba
- Rozpečená bylinková bageta
- Zelenina na grilu
- Grilovaný brambor s bylinkovým dipem
- Krémové pórkové krupoto
- Přílohový salát
- Hranolky
- Citrónová majonéza
- Bylinkový dip
HLAVNÍ CHODY:
- Candát s krémovým pórkovým krupotem
- Fish and chips s citrónovou majonézou
- Smažený kapr s bramborovým salátem
- Prkno smažených ryb pro dva s hranolkami, citrónovou majonézou a bylinkovým dipem (kapří hranolky, treska, kalamáry)
- Filet z lososa, domácí noky se špenátem, smetanou a parmazánem
- Rukolový salát s lososem, paprikou a parmazánem, bylinková bageta, citrónový dresing
DEZERTY:
- Panna cotta s mangovým chutney
- Čokoládový fondán s karamelovou zmrzlinou