Vyrábíme limonády
Jistě jste si už všimli, že na Střelnici vyrábíme vlastní limonády. Rádi bychom vám přiblížili proces výroby a tajemství dobré limonády. V poslední době "domácí" limonády zažily obrovský boom a můžete na ně narazit téměř v každé restauraci. Problém však je, že ne ve všech restauracích jsou limonády opravdu domácí. Většinou se jedná o limonády vytvořené z nakoupených sirupů zředěných se sodou nebo vodou. My si však zakládáme na tom, že veškeré sirupy a pyré (základ každé kvalitní limonády) vyrábíme sami z ovoce a bylinek.
Jak by měl tedy správný proces výroby limonád vypadat?
Základem je samozřejmě ovoce/bylinky, voda a cukr. Limonády vyrábíme dvěmi způsoby a vždy záleží na tom, co je základem limonády. Pokud je to ovoce, nejprve vyrobíme pyré, v případě bylinek a květů, je základem sirup. Vše následně zavaříme, abychom limonádu mohli využít postupně. Nikdy nepoužíváme žádné umělé látky ani barviva a proto si dovolíme říci, že naše limonády jsou ty nejlepší ve městě.
Nejraději používáme sezónní ovoce, takže pokud zrovna máte něčeho přebytek a už nevíte jak to zpracovat, klidně se nám ozvěte a rádi s vámi ovoce či bylinky směníme za poukazy do naší restaurace. :) Napište nám na email gstrelnice@gmail.com nebo rovnou zavolejte na číslo +420 720 300 400